Mini

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
8 - 9 år
Mødedag/tid: 
Torsdag 17:30 - 19:30
Email: 
Ledere: 
Mirco Jordan
Flemming Olsen
Emil Hjortkjær
Mini

Minier

Minispejderne er for alle børn mellem 8-10 år som har lyst til nye og spændende oplevelser i trygge rammer. Vi mødes hver torsdag kl. 17.30 til 19.30 i hytten på Sigerslevvej 4 i Store Heddinge.
Vi elsker at lege og bruge vores fantasi og laver mange forskellige aktiviteter. Vi benytter enhver lejlighed til at komme ud i naturen, hvor vi nysgerrigt opdager, undres og oplever med alle sanser. Vi søger at skabe en lyst og vilje til at værne om naturen ved at skabe glæde og forståelse for naturen. Derudover arbejder vi blandt andet med drama, musik, årstiderne, førstehjælp, folk i andre lande og sundhed.
At være spejder adskiller sig fra mange andre fritidsaktiviteter ved at være værdibaseret. Vi tager ansvar, hjælper hinanden og arbejder med kammeratskab, så vi undgår mobning og får plads til alle.
Vi tager på endagsture, på weekendtur et par gange om året, og så er der sommerlejren i ca. 5 dage i sommerferien. Turene er en vigtig del af spejderarbejdet, da det er her, vi rigtigt kan udfolde os…
Kom og vær med – vi glæder os til at se dig!